Egypte

Egypte, officieel de “Arabische Republiek van Egypte“, heeft één van de langste geschiedenissen van alle hedendaagse rijken, en wordt doorlopend bewoond sinds de tiende eeuw voor Christus. De monumenten, zoals de Piramides van Gizeh en de Grote Sfinx, de eeuwenoude overblijfselen van Thebe, Memphis en de Vallei der Koningen, blijven verbazen. Uitstrekkend van Afrika tot Azië en thuisland van de grote Nijl rivier, de Middellandse Zee, de Rode Zee en de Afrikaanse Sahara, maakt Egypte tot een rijke en diverse bestemming. Met meer dan 90 miljoen inwoners met verschillende culturele en etnische achtergronden, is Egypte een van de meest dichtbevolkte landen in Afrika, het Midden-Oosten en de wereld. Bovendien heeft het één van de meest dynamische, gastvrije en fascinerende gemeenschappen die u ooit zult bezoeken.

 

Niets is vergelijkbaar met Egypte, niet alleen vanwege zijn weergaloze oude schatten, maar ook vanwege zijn zon, woestijnen en stranden. Het fascinerende Koptische erfgoed maakt het één van de thuislanden van het christendom, het land waar Jezus zelf een tijd leefde. Ook de magische sfeer van het islamitische heden en zijn geschiedenis maken Egypte tot een interessante bestemming. Egypte is niet alleen het geschenk van de Nijl, maar ook een geschenk door zijn mensen.

 

De volgende tours geven een ​​idee van de vele mogelijkheden die Egypte biedt. Van vakanties, tot studiereizen, tot  avontuurlijke excursies. Bedenk dat Egypte niet alleen een eeuwenoud land is, maar ook een eeuwenoude reisbestemming, die al duizenden jaren vele gefascineerde reizigers aantrekt. Dus laat u inspireren, uw fantasie op de loop gaan en laat ons het ontwerp van de reis van uw dromen maken.

 

Reisveiligheid

U heeft Egypte ongetwijfeld meer dan andere landen in de krantenkoppen en berichtgeving voorbij zien komen sinds de opkomst van de zogenaamde „Arabische Lente“, tegelijkertijd is het een feit dat deze nieuwsberichten niet gericht zijn op het toerisme, toeristen of toeristische attracties.

 

Momenteel zijn er geen reisadviezen tegen het reizen naar de toeristische gebieden van Egypte en eerdere negatieve reisadviezen werden over het algemeen gericht op individuele onafhankelijke reizigers en niet op georganiseerd toerisme. Alle plaatsen in onze tours zijn (op het moment van schrijven) toegankelijk voor rondleidingen en veilig om te bereizen, tenzij anders aangegeven. Met ons lokale team van „Tour Managers“ en onze lokale partners, zullen we u altijd updates over de huidige situatie geven, zowel vóór als tijdens uw reis. We zullen uw reisschema zo indelen dat er efficiënt gebruik gemaakt wordt van uw tijd, via de meest logische route, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele geblokkeerde wegen of gesloten locaties e.d. Volg onze blog voor continue updates over reisveiligheid.

This entry was posted in Allgemein. Bookmark the permalink.